top of page

Общи условия

Добре дошли в информационния портал за родители За Децата на ВТ

Преди да продължите с използването на нашата платформа, моля, прочетете внимателно тези Общи условия. Чрез достъпването на нашия уебсайт и използването на нашите услуги вие приемате да се ангажирате с тези условия. Ако не сте съгласни с тях, моля, не използвайте нашия портал.

 

1. Ползване на Услугата:

◦ Вие се съгласявате да ползвате този информационен портал за родители единствено за лични цели и в съответствие с всички приложими закони и разпоредби.

 

◦ Забранено е използването на нашия портал за незаконни или вредни цели, включително, но не само, за публикуване на неправомерно съдържание или извършване на непозволени действия във връзка с нашия портал.

 

2. Интелектуална собственост:

◦ Всички материали, публикувани на нашия портал, включително текст, графики, лога, икони, изображения, аудио и видео клипове, са собственост на информационния портал за родители или на нашите партньори и са защитени от законите за интелектуална собственост.

 

◦ Не е разрешено копирането, възпроизвеждането, променянето, разпространението или използването на тези материали без изричното разрешение на нас или на съответните ни партньори/гости.

 

3. Лични данни:

◦ При събирането и обработването на личните ви данни, ние спазваме нашата Политика за поверителност. Моля, прочетете я, за да разберете как обработваме вашите данни и кои са вашите права в тази област.

 

4. Отказ от отговорност:

◦ Информационният портал за родители се предоставя „както е" и „както е достъпен" без гаранции от какъвто и да е вид, изрични или подразбиращи се.

◦ Ние не поемаме отговорност за непълнота, неточност или актуалност на информацията, предоставена на нашия портал от трети лица.
 

5. Промени в Общите условия:

◦ Запазваме си правото да променяме или актуализираме тези Общи условия по всяко време. Промените ще влязат в сила веднага след публикуването им на нашия портал.

◦ Продължавайки да ползвате нашия портал след всяка промяна, вие се съгласявате с новите условия.

 

6. Информация в раздел Активности:

◦ Информацията, предоставена относно графиците и условията на различните активности, е базирана на наличните данни и информация, предоставена от съответните клубове, школи, студиа и др. Въпреки че правим всичко възможно, за да осигурим точна и актуална информация, не можем да гарантираме, че всички данни са напълно коректни или актуални. Затова винаги се обръщайте за актуална информация към съответното място, към което проявявате интерес.

◦ Организаторите на различните активности могат да променят графиците, местата или условията за провеждане на събития по всяко време. Такива промени могат да бъдат възникнали поради различни причини, включително, но не само, неочаквани обстоятелства. Затова не разчитайте на 100% на актуалността на посочената информация.

◦ При появата на промени в графиците или условията на разлочните активности, ще се стремим да актуализираме информацията възможно най-скоро. Въпреки това, препоръчваме на потребителите да проверяват редовно за актуализации и да се свържат директно с организаторите за повече информация.

 

7.  Информация в раздел Образование:

◦ Условията и правилата на училищата и частните занимални, представени на нашия портал, се основават на предоставената информация от съответните образователни институции. Въпреки че правим всичко възможно, за да предоставим точна и пълна информация, не можем да гарантираме, че всички данни са винаги актуални или изчерпателни.

◦ Училищата и занималните могат да въведат промени в своите правила, програми, графици или условия по всяко време. Такива промени могат да бъдат възникнали поради различни причини, включително, но не само, промени в образователната политика, решения на училищното ръководство или регулаторни изисквания.

 

◦ В случай на промени в условията на училищата и занималните, ще се стремим да актуализираме информацията възможно най-скоро. Въпреки това, препоръчваме на потребителите да се консултират директно с училищното ръководство за актуална информация.

8. Информация във връзка със Събития и Места
◦ Информационният портал за родители предлага информация за различни събития, както и за места, подходящи за посещение от деца. Тази информация е предоставена от тези трети страни и като такава е обект на преценка и рискове от страна на организаторите. Въпреки че правим всичко възможно, за да предоставим точна и актуална информация, информационният портал за родители не носи отговорност за промени в програмите, цени, услуги или други аспекти, които могат да възникнат по време на предоставянето на услугите от третите страни. Потребителите са призовани да проверят директно със съответните места/организации за най-актуална информация, преди да посетят техните събития или използват техните услуги.

Ако имате въпроси относно нашите Общи условия, моля, свържете се с нас.

9. Авторски текстове
Текстовете, публикувани в разделите„Блог" и „Отблизо" на нашия информационен портал за родители, са авторски и се защитават от законите за авторското право. Всички права върху тези текстове принадлежат на техните автори. Никаква част от текстовете, публикувани в разделите „Блог" и „Отблизо", не може да бъде използвана, копирана или препубликувана на други места без изричното писмено съгласие на автора. Това включва както целия текст, така и части от него.

 

Потребителите могат да споделят връзки към статиите в блога чрез социални медии или други платформи за споделяне на съдържание, но само при условие че са ясно и точно означени като връзки към нашия сайт.

 

При необходимост от използване на съдържание от разделите „Блог" и „Отблизо" за каквито и да било цели, моля свържете се с нас за получаване на необходимите разрешения от авторите.

Ако имате въпроси относно нашите Общи условия, моля, свържете се с нас на адрес zadecatanavt@gmail.com

bottom of page