top of page

Политика за поверителност

Ние в информационен портал За Децата на ВТ се грижим за защитата на вашата лична информация. Тази Политика за поверителност обяснява каква информация събираме, защо я събираме и как я използваме. Моля, прочетете внимателно нашата политика и ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

 

Каква информация събираме:

При използване на нашия информационен портал можем да събираме следните видове информация:

  • Лична информация, като например име, имейл адрес и контактни данни, които ни предоставяте доброволно чрез формуляри за регистрация, абонаменти за бюлетини и други подобни методи на събиране на данни.

  • Информация за употребата, като например данни за посещенията ви на нашия сайт, интересите и предпочитанията ви, които автоматично се събират посредством технологии за проследяване, като например "бисквитки" (cookies) и уеб-серверни записи.
     

Защо събираме тази информация:

Ние събираме и използваме вашата лична информация с цел предоставяне на персонализирано съдържание и услуги, подобряване на нашия сайт и осигуряване на по-добро обслужване на потребителите. Събирането на данни за употребата ни помага да разберем как потребителите използват нашия сайт и да го подобрим за по-добър опит за всички.

Споделяне на информация:

Ние никога няма да споделяме вашата лична информация с трети страни без вашето изрично съгласие, освен ако това не е необходимо за изпълнението на законови задължения или защита на нашите права и интереси.

Защита на личната информация:

Ние прилагаме разнообразни мерки за сигурност, за да защитим вашата лична информация от неразрешен достъп, употреба или разкриване. Въпреки това, никоя методика за предаване на информация през интернет или метод на електронно съхранение не е напълно сигурна и затова не можем да гарантираме абсолютна сигурност.

 

Промени в политиката за поверителност:

Ние запазваме правото си да променяме тази Политика за поверителност по всяко време, като публикуваме актуализирана версия на тази страница. Препоръчваме ви да преглеждате редовно тази страница, за да сте информирани за евентуални промени.

Ако имате въпроси относно нашата Политика за поверителност, моля, свържете се с нас на zadecatanavt@gmail.com

bottom of page