top of page
Търсене
  • Снимка на автораMaria Stancheva

Общностно пространство „Солидария“ организира арт-социални работилници

Актуализирано: 1.03

Кога: Всяка сряда от 18 часа | Къде: ул. „Христо Караминков" 27 |Всяка сряда в рамките на час и половина (начален час: 18 часа) в общностно пространство „Солидария“ ще се провеждат арт-социални работилници, в които младежи с увреждания ще могат да творят и да преживеят магията на изкуството!


Работилниците целят да сътворят пространство на взаимопомощ и приятелство за младежи с различни възможности, където те могат спокойно да общуват със свои връстници, да развиват своите творчески умения, да се учат и забавляват.


Взаимната подкрепа е движещата сила на работилниците, които целят да развиват умения на самостоятелност, комуникативност, креативност и други. Създавайки изкуство, децата ще изразяват същността си и ще намират път към другите.


Участниците в работилниците ще експериментират с различни творчески техники като колаж, плъстене на вълна, монотипии, 3D фигурки и още много. Всеки ще получи подкрепа, ще създаде ценни приятелства и топли спомени!


Подходящо за: хора с различни възможности със или без опит в изкуството и деца под 18 години с придружител.


ВХОД: свободен с предварително записване и разговор с организатор на: 0897 597 490, 0893 233 662 или solidariaspace@gmail.com.


Къде: ул. „Христо Караминков" 27
 

Общностно пространство „Солидария” съществува с финансовата подкрепа на Български фонд за жените. Проектът не отразява становището на БФЖ и БФЖ не носи отговорност за него.

73 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page