top of page
Търсене
  • Снимка на автораMaria Stancheva

Стартира лятната програма „Ела в библиотеката с приятели"

Кога: до 15 септември | Къде: народна библиотека „П.Р.Славейков" |

На 5 юни Регионална библиотека „П. Р. Славейков“ обяви за осма поредна година старта на лятната си кампания „Ела в библиотеката с приятели“. Инициативата е под патронажа на председателя на Великотърновски общински съвет г-н Венцислав Спирдонов.


Тази година кампанията ще се проведе до 15-ти септември, като инициативата има за цел насърчаване интереса на младото поколение към книгите. „Ела в библиотеката с приятели” работи усърдно в насока създаване на читателски навици в децата от най-ранна възраст, като стимулира любопитството и любознателността на малките и по-големите читатели, възпитава култура на четенето през целия живот.


Всички участници ги очакват много много весели моменти и големи награди! Кампанията ще излъчи победител за най-много взети и прочетени книги от всички филиали на библиотеката.


Връчването на наградите ще се състои на 1 октомври 2024 г. по повод тържественото отбелязване на Международния ден на музиката и поезията в централната сграда на библиотеката (ул. „Иванка Ботева" 2).


Информация за кампанията може да намерите на сайта и Facebook страницата на библиотеката:94 преглеждания0 коментара

Comentarios


bottom of page