top of page
Търсене
 • Снимка на автораMaria Stancheva

Виж още предложения за лагери през Лято'24

Актуализирано: 24.03


летни лагери за деца

Разгледа ли вече първата част с предложенията ни за детски летни лагери? Ето, че дойде време и за втората! Очакват те пет предложения, между които да избираш, с различна насоченост и активности за малчуганите.


Занималня „Защо" предлага учебна занималня в града ни за деца от предучилищна възраст и за ученици от 1 до 4 клас, обучение в малки групи и индивидуална работа според темпото на детето. Освен това обаче организират и зелено училище през месец юни. Ето и малко повече подробности:


Училището ще се проведе в село Сушина (къща за гости „Арима"), близо до град Шумен. Селото е разположено на брега на язовир Тича - в полите на величествената Стара планина.


Дати на провеждане: 24 юни - 28 юни


Лагерът е подходящ за деца от 1 до 4 клас (възраст от 8 до 11 години)


Цена: 498 лв. (при записани 10 деца)


В цената са включени:

 • Транспорт от Велико Търново до с. Сушина;

 • 5 нощувки;

 • 4 хранения на ден;

 • Басейн;

 • Медицинско лице;

 • Екскурзия до Велики Преслав - Перлата на Симеонова България;

 • Различни и интересни преживявания за децата всеки ден.


За записвания: 0882 451 169


Контакти:

Фейсбук профил виж ТУК

Сдружение „Анна-Фолкарт" и „Албена Тур" организират летен лагер „Пеещо огледало" за народни певци в екип по двойни с вокален педагог Ана Борисова (повече информация за нея виж ТУК).


Лагерът има за цел да съхрани народнопесенното фолклорно наследство на България; да въведе нов поглед в обучнието по народно пеене, който да даде възможност на децата да работят не индивидуално, а в екип по двойки. Децата ще търсят и намират решения на вокално-технически проблеми, възникнали по време на съвместната работа, ще създадат приятелства и незабравими летни емоции!

Финалът на лагера ще бъде отбелязат с концерт на 24.06, който ще представи постигнатите резултати пред публика.


Възможност за участие в лагера имат деца от 7 до 17-годишна възраст, независимо от това дали имат минал опит в областта на българското народно пеене.


Всяко дете – участник, задължително се включва в лагера с поне един придружител – родител/настойник;


По време на лагера обучения по народно пеене се осъществяват по двойки за деца, както следва:

- 1-2 клас

- 3-4 клас

- 5-7 клас

- 8-10 клас


Заявки за участие се подават в свободен текст на anaborisova2017@gmail.com в срок до 10.05.2024 г. Телефон за връзка при възникнали въпроси: 0885 994 040. В заявките трябва да бъдат описани трите имена и възрастта на детето/децата, които ще вземат участие в лагера, три имена на придружителя/придружителите и телефонни номера за връзка.


Цени:

1 възр. + 1 дете - 780 лева

1 възр. + 2 деца - 1025,00 лева

2 възр. + 2 деца - 1215,00 лева

Цената включва целия пакет услуги – настаняване на база ол инклузив и такси за обучение в рамките на пет дни.


Място на провеждане: хотел „Компас"в к.к. Албена


Контакти:

0885 994 040
 


Щуро. Забавно. Истинско. Лято, което не се забравя! Детски летен лагер на едно по-различно място, където организаторите все още вярват в чудеса, в силата на доброто у хората и любовта! Място, където децата копнеят винаги да се завърнат и наричат свой втори, най-мил дом! Лагер „Кандафери" е едно неповторимо преживяване, където децата са учени на свобода, как да общуват, как да се забавляват, как да преодоляват своите прегради и да добият увереност в себе си!


Езиковият лагер предлага интензивен курс по английски език, по време на който децата учат в неформална и нетипична среда. Уроците по английски са поднесени, както традиционно с множество упражнения, така и интерактивно, чрез игри, песни, ролеви игри, пиеси.


Освен учебните часове, децата ги очакват безброй приключения! Сред тях са преходи, игри с препятствия и изпитания, нощуване на палатка, курс по планинарство и ориентиране, скално катерене, работа с дърво и глина, вечер на талантите.


Дати на лагера по възраст:

 • 22 юни – 30 юни (8-10г.)

 • 7 юли – 20 юли (11-13г.)

 • 28 юли – 10 август (12-14г.)

 • 17 август – 25 август (13+г.)


Цена: Авансово плащане от 400 лв за резервация. Останалата сума се плаща на място. (Авансовото плащане трябва да бъде направено не по-късно от седмица след заявеното участие в лагерите)


Място на провеждане: с. Мийковци


Контакти: 0887 976 606 - Петя Димова
 

Зенира Езикови Ваканции организира лагер по британски модел за деца от 9 до 12 г. и от 13 до 15 г. За поредна година лагерът ще посрещне деца от цяла България на базата си в Китен. Лагерът комбинира обучение по английски език с британски преподаватели, спорт и различни занимания на открито, море и плаж.

The British Summer Camp предоставя възможност на курсистите да практикуват английски език в среда, възможно най-близка до тази на типичния езиков курс в Англия или Америка, без нуждата да се пътува извън България.


За две седмици програмата включва 50 учебни часа занимания по английски език, което е почти толкова, колкото в училище се учи за цял учебен срок. Децата проговарят и усъвършенстват английския си в свободните разговори с аниматорите, менторите и учителите.


В The British Summer Сamp във всеки момент от деня има организирано нещо интересно. Програмата се харесва както на по-малките, така и на тийнейджърите, защото е съобразена с отделните възрастови групи. В лагера се предлагат тренировки в седем спортни академии, като заниманията се водят от професионални треньори. Децата, които се занимават с музика, пък са добре дошли в Music Band.


Разгледай подробната програма на лагера ТУК.


Дати: The British Summer Camp предлага двуседмични, триседмични и четириседмични курсове. Всеки курс има различни дати през месеците юни, юли и август и е на различна цена. Виж подробности ТУК.


Място на провеждане: Китен


Контакти:

02 /907 7720; 0877 456 644

бул. „Хр. и Евл. Георгиеви" № 9, гр. София
 

Зенира Езикови Ваканции организира лагер с обучение по немски език под ръководството на квалифицирани преподаватели от Германия и Австрия, а в свободното от обучение време децата ще се забавляват с избран спорт и различин занимания на открито, море и плаж.


Sommercamp Deutsch се провежда за поредна година и е базиран на успешния 6-годишен опит на „Зенира" в организацията на летни чуждоезикови лагери на нашето южно черноморие.


Програмата на летния лагер включва обучение по немски език всеки ден без неделя. Немският език е труден, но когато ученето е поднесено по интересен и увлекателен начин, занятията минават неусетно! Обучението по немски е неразделно свързано с нова и непозната тема, което допринася за неусетното овладяване на трудната лексика и обоготавя речниковия запас от думи в едно с граматическите норми.


Курсистите се разделят на групи според възрастта и нивото на владеене на езика от А2-С1.


Като допълнение към 25-часовото обучение по немски, курсистите получават пълна спортна програма като за всяка седмица от престоя си се избира един от предлаганите спортни модули: плажен волейбол, тенис на корт, уиндсърф  / падълборд, футбол, голф, мултиспорт, плуване. По традиция срядата е ден за целодневна екскурзия, а в събота има полудневна екскурзия, които са част от програмата.


В Sommercamp Deustch се държи особено на личното внимание към всяко дете и съотношението на персонала спрямо децата е 1:4, както във всички останали лагери на „Зенира".


Курсът е подходящ за за деца от 10 до 16 г. / Ниво от A1 - C1.


Дати:

27 юли - 9 август


Цена:

2800 лв.


Място на провеждане: Китен


Контакти:

02 /907 7720; 0877 456 644

бул. „Хр. и Евл. Георгиеви" № 9, гр. София

142 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page